hentakkan kaki anda kat sini erk ;p

" For whatever I might be facing today , i believe Allah is with me and insyaAllah everything is gonna be fine."

Monday, October 9, 2017

TIED THE KNOT :)

So, after 8 bulan bergelar tunangan orang, akhirnya hari yang ditunggu dinanti tiba jua. Tanggal 22 September 2017, aku diijab kabulkan dengan seorang lelaki bernama Mohamad Zulfazli Zohadi yang mana sebelum ni aku perkenalkan dia as a 'lelaki pendiam' je kat dalam setiap entry.

Alhamdulillah dengan dua kali lafaz, berwalikan abah aku, bersaksikan bapa saudaraku, aku sah menjadi seorang isteri.






Kami kahwin takda hantaran. Cuma mas kahwin Rm5k. Walaupun sekarang trend nilai hantaran ikut education, aku tak kisah walaupun aku ada degree in engineering since 2014. Alhamdulillah parents aku pun bukan jenis nak 'jual' anak letak nilai hantaran tinggi even cuma aku je anak perempuan dalam keluarga. So, aku harap hubungan kami berkekalan bahagia hingga ke jannah. Amin


p/s : Kahwin la weh. Best kot. Malam malam tidur ada orang peluk. Hihihihi


Love,
Ain Shakirah


2 comments:

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Kontengaptek said...

Hello Everybody

this is

nice content

please visit

my blog