hentakkan kaki anda kat sini erk ;p

" For whatever I might be facing today , i believe Allah is with me and insyaAllah everything is gonna be fine."

Friday, May 4, 2012

pulau wan man pun jadi :)

Assalamualaikum.

Berdirinya saya di sini adalah untuk,,,,, eh eh eh silap. ini bukan sesi berpidato lah. kihkihkih. terasa lama betol tak update ini belog. biasalah. kemalasan melanda diri. heeeeeeeee :). oke. actually ini sebenarnya entry bergambar. gambar dah separa layu dah. dah di taken 30hb April 2012 hari tu dah. actually itu sebenarnya tarikh genap sebulan last aku & dia dating. opppssssss DIA ? heeeeeeeeeeeee :')


Oke. Actually, plan sebenar aku pergi kuala Terengganu sebab nak pergi kenduri kahwin abang angkat aku. Pastu bila kawan aku tahu aku pergi terengganu, dia pulak sibuk ajak aku berjimba jimba dekat sana. lepas je kenduri aku terus mari sini. siap bawak pakaian bagai. oke, maka dengan ini, silalah tatap mata saya. opssss salah lagi. silalah tatap gambar gambar kami ini.. enjoy the show. heeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)


Nahhhhhh. ini posing posing dari aku sendiri. dekat MASJID KRISTAL. actually ni baru kali ketiga aku datang sini. padahal aku orang terengganu je pun ..... ecececece baju pink tu. nampak semacam gugirl tak. kihkihkih. semua gambar kat bawah ni di taken by note aku. entah camne lah tetibe hari tu nikon aku buat perangai. menci betol aku ! nasib ler ada note tuh. penyelamat keadaan. kalo tak sesia je aku nak bergambar. thanks note ku. ilebiusomuch :D

cuaca yg panas terik tidak menghalang niat asal aku untuk bergambar. HAHA!

motif gambar ni, aku sendiri pun tak tahu. kenapa aku buat gaya camtu ? heeeeeeeeeeeee :) anyway, background tu aku suka. nice.

Lawa kan masjid tu. aku baru masuk sekali kat dalam tu....

motif letak heels kat sebelah tu untuk men'style'kan gambar tu je. kihkihkih

nahhhhh ada nampak macam gaya seorang pelancong tak ? huiiiihuiiiii

oke. ni la dia kawan aku tu. actually kami berkenalan kat laman muka buku. ni kira 2nd time aku meet dia.  * ehemmm nak tumpang populariti heels aku lah tu. HAHA!

Ehhhh dia tak tidur la. dah bergambar tengah panas, mata pulak sepet. makin sepet la jadi nya. HAHA!

aku memang suka bergambar sambil tunjuk gigi arnab aku tu. heeeeeeeeeeeeee :)

haaaaaaaaaaaaaa ni hero kita hari ni. ekekeke. adik aku. actually, junior aku kat kolej. dah semacam adik aku sendiri. makkk aiiii puteh kan dia :p



Actually, kami berempat. lagi sorang tu, biarlah rahsia. heeeeeeeeee :) ehh ehh korang enjoy tak my show. HAHA! oke, last but not least, happy sesangat saat bersama yg tersayang ni. lupa segala masalah dunia masalah peribadi. cerita di kedai kopi,,, ehhhhhhh.  :p

Sekian.





11 comments:

.eypgonzales. said...
This comment has been removed by the author.
.eypgonzales. said...

waa~ jelesh nye kite dye berjimba kat masjid kristal ! kite baru 2x pegi sane taw ... tu pun time sekolah dulu .. nanti bley la awk jadi tourist guide utk kite plak .. hik3 .. cun sgt model berbaju pink tu .. ^__^

ain shakirah said...

hihihi trimas kerana jeles. kahkahkah,.. jom2 kita pi sama2. buleh nembak banyak2 gambar. huiihuiii xdop mkna nya cun. itu gambar edit je lebih awak oiiii. HAHAHAHA! :)

Puteri Diyana said...

wohhooo..bstnyee!
nak g ganu but jauh sgt laa ngn prk sni..hee..

btw..comel gmbr last uh..putih laki uh..hee :D dua2 omey :D

ain shakirah said...

puteri diyana : ekekekeke meh ler ganu. best..... comey kn hero kat sebelah tuh. kihkihkih. dia ad sixpack. lengan dia berketul2. tapi saja xmau tunjuk .selalu mcm tu...heeeeeeeeeeeeeee :) promote adik kejap. HAHAHAHAHA!

IFA Athirah said...

pink2 ayu gitu..awww ^_^

ain shakirah said...

IFA Athirah : hahaha realitinya tidak se ayu pink itu. hikhikhik

eZmALiZa said...

wahhhhh....seronoknyeeee....kite tak penah lg sampai kat masjid kristal tu....teringin nak gi saneeee.... =)

ain shakirah said...

ezmaliza : alohhhh kak ezma. mai ler holiday kat ganu pulak. terasa mcm kat obesi jugak. kihkihkih :p

laskar pelangi said...

Phewit! Bergambar sakan ye kat masjid kristal. Rindunya alahai nak pergi tganu lagi. Makan kropok lekor sampai kenyangggg! Hihihi:)

~follow sini:)

ain shakirah said...

laskar pelangi : heeeee meh ler. kita mkn kopok lekor sesama :)))) btw, thanks ya follow. follow u back !